Personuppgifter

Genom att skicka personuppgifter till oss via info@stalhetta.se så samtycker du till att namn och personuppgifter registreras i vår kunddatabas. Inga personuppgifter görs tillgängliga för tredje part med undantag för Klarna eller annan part som hanterar transaktioner. Utöver det som krävs för att fullgöra vårt avtal med dig, kan uppgifterna komma att användas för att skicka information angånde erbjudanden från Stålhetta. 

Du har enligt Personuppgiftslagen (PUL) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Från 25e maj 2018 gäller Datasäkerhetsförordningen (GDPR)   

Personuppgiftshantering

Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter främst i syfte att utföra identifikation, kundanalys, kreditkontroll, marknadsföring och affärsutveckling. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte. Se Klarnas dataskyddspolicy för en närmare beskrivning av Klarnas personuppgiftsbehandling. Genom att använda Klarna Faktura godkänner du vår användning av dina personuppgifter i enlighet med Klarnas dataskyddspolicy

Varukorg
Rulla till toppen