Om du ångrat dig kan du  skicka tillbaka ditt paket till oss. Vi  gör det enkelt för dig genom att vi gör en returbokning via DHL. Kostnaden för dig för returfrakten är 169 kr kr om det inte är märkt med  skrymmande vara då betalar du 690 kr! 

Du har lagstadgad ångerrätt under 14 dagar från den dag du lagt din beställning. 

Om du vill nyttja din ångerrätt så ska varan, inkl eventuell orginalförpackning och all tillhörande dokumentation/instruktionsblad/mm returneras till oss. Om du anser att varan har fel så ska du istället reklamera den. 

Oavsett om det gäller ånger eller reklamation så måste du kontakta oss innan du skickar tillbaka något. Vi tar inget ansvar för varor som skickas tillbaka till oss utan att du kontaktat oss först. Varan ska skickas till oss senast 10 dagar efter att vi varit i kontakt.  

När vi mottagit din retur och utvärderat dess skick (alt bekräftar fel vid reklamation) så återbetalas dina pengar, eller fakturan/kortbetalningen makuleras om den inte hunnit skickas. Är varan använd eller skadad har vi rätt dra av värdet av en skälig värdeminskning innan utbetalning. Om vi inte kan återskapa ett fel vid reklamation, eller om vi av annan anledning inte kan acceptera returen, så kontaktar vi dig så snart som möjligt för att lösa problemet.

När du utnyttjar din ångerrätt så står du själv för kostnaden för returfrakt, i enlighet med konsumentverkets rekommendation. För att göra det enkelt och billigt för dig så kan vi boka din returfrakt, det kostar då normalt 169 kr om det är normalstora varor och för vara under 1 kg 69 kr. Om du reklamerat en vara som inte har något fel så utgår en avgift om 200kr inkl moms för att täcka våra kostnader.